Tällä viikolla kokeilussa oli gluteeniton ja laktoositon nachopelti. Ennen tekoa kannattaa varmistaa, että nachot ovat tehty maissista, jos haluat tehdä pellin gluteenittomana. Itse kokeilin Santa Marian nachoja ja kyllä maistui erinomaiselta! Yhdestä pellistä tulee iso ruoka-annos 4:lle ja naposteltavaa monelle!
![]() |
Tarjoiluehdotus |
Nachopellin tekoon tarvitset:
-Nachoja (gluteeniton, esim. Santa Maria)-Täytteitä kuten jauheliha
-Halutessasi päälle juustoa (laktoositon, esim. Oltermanni)
-Dippiä tai salsaa dippaamiseen tai nachopellin täytteeksi
Ohje:
1. Levitä nachot tasaisesti pellille TAI voit myös tehdä yksittäisiä nachoja täytteellä, mutta tämä on huomattavasti vaivalloisempaa.2. Laita nachojen päälle haluamasi täytteet esim. jauhelija, salsa, tomaatti tai paprika tms. Täytettä voi laittaa samalla tavalla kuin normaalissa pizzassa. (omassani 700g jauhelihaa tacomausteella).
3. Raasta juusto ja ripottele se täytteiden päälle oman makusi mukaan.
4. Laita nachopelti uuniin n. 225 asteeseen, kunnes juusto on sulanut, eli n. 5-10min.
5. Nyt voit herkutella yksin tai ystävien kanssa! Nachojen päälle voit myös laittaa jälkeen päin lähes mitä vain ja voit myös dipata niitä!
![]() |
Nachopellin tekovaiheet |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti